Vi bygger på erfaring og kompetanse

Sveisere • Platearbeidere • Industrirørleggere • Hydraulikere • Mekanikere

 

Slagen Industri bygger på erfaring og kompetanse innen forskjellige fagområder spesifikt mot industri. Vi har oppdrag for ombygging – vedlikehold – nyinstallasjoner – driftsstans – reparasjoner. Vi har arbeider innen on-shore oljerelatert * skipsindustri * mekanisk Industri * prosessindustri * NDT/Klassifisering

Suksessen mener vi ligger i erfaringen og kunnskapen om disse fagområdene. Vi gir den spesifikke kompetansen som hvert enkelt prosjekt har behov for.

Vi har flere oppdrag for større arbeider. Vi leverer personell med erfaring inn mot de forskjellige oppdragene. Svein Svendsen som er grunder i selskapet har 23 år som dykker og har vært på reisefot i arbeid i hele sitt liv. Med mye erfaring fra mekanisk arbeid og sveising. Har erfaring innen ledelse og gjennomføring av habitat-sveising. Han har arbeidet de siste år som sveiseinspektør. Svein er spesielt dyktig på å finne løsninger.

Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyd. Vårt verksted er på Borgeskogen Industriområdet i Sandefjord Kommune, svært sentralt i Vestfold. Det er viktig for oss å ha lojale og fornøyde kunder. Da er det viktig at vi leverer kvalitet, og er profesjonelle i alle ledd. Helt fra å finne riktig personell, til å opprettholde høy kompetanse på våre ansatte.

Slagen Industri er en del av SystemLink Group, med hovedkontor i moderne lokaler på Borgeskogen 4.

Vi har kompetanse og erfaring på prosjektledelse innen flere fagområder. Vi har ansatte med lang erfaring, noe som fører til ett enklere samarbeid med oppdragsgivere og personal.

Vi har ca 50 ansatte som vi til enhver tid har i arbeid. Vi prøver å holde kontinuitet på arbeidet, og planlegger gjerne langt frem i tid. Vi skal være en ressurs for våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss i dag, vi hører gjerne fra deg