Vi samler kompetanse og erfaring, og legger til rette for å hjelpe små og mellomstore selskaper

Vår kunnskap

SystemLink ble etablert i 2015 og har sitt hovedkontor i Sandefjord. Vi skal være en seriøs og positiv samarbeidspartner for små- og mellomstore bedrifter. Eierne er personer med lang fartstid i næringslivet med fokus på kvalitet, trygghet, enkelhet og effektivitet.

  • Strategi 80% 80%
  • Markedsføring 60% 60%
  • Produkt utvikling 50% 50%
  • Økonomi 90% 90%

Morten Fon
Autorisert Regnskapsfører
SystemLink Regnskap AS
Tlf. +47 917 47 168
morten@systemlink.no

David Hosum
Rådgiver
Tlf: +47 94 00 55 73
david@systemlink.no
Stine Kristiansen
Regnskapsfører
Tlf: 995 09 409
Stine@systemlink.no
David Hosum

David Hosum

Senior Rådgiver

David Hosum (heretter David) er født og oppvokst i Telemark. David begynte tidlig å interessere seg for salg og startet allerede som 17 åring sin første virksomhet.

David er oppvokst på gård og hadde et ønske om å videreføre gården som voksen, han utdannet seg som agronom med spesiell interesse for skogdrift.

Som andre gutter ble han innkalt til førstegangstjeneste i militæret. David gjennomførte førstegangstjenesten og fortsatte å tjenestegjøre i tre år.

Som ung forstod han raskt at han hadde god teft for salg, og har igjennom alle år virket innen dette området. Er også en grunder, og har vært med å starte flere selskaper. Har innehatt flere ledende stillinger i forskjellige bransjer.

David har bred erfaring innen ulike næringsvirksomheter og har ved flere anledninger blitt leid inn for å kartlegge, utbedre og utvikle de ulike bedrifter. David har i gjennom disse årene sett at for å ha god oversikt og for å kunne holde fokus på vekst og utvikling i bedrifter er det nødvendig å ha et godt økonomisk verktøy. Dette er bakgrunnen for at David fikk interesse for Xledger og for at Systemlink AS med sine samarbeidspartnere har utviklet seg til å bli et konsept som vil gjøre at kontroll og kompetanse alltid vil være tilgjengelig for våre kunder.

Stine Kristiansen

Stine Kristiansen

Regnskap

Stine Kristiansen (heretter Stine) er født i Eidsvoll og oppvokst i Vestfold. Stine begynte tidlig å interessere seg for å arbeide med mennesker, og tok sin første utdannelse som omsorgsarbeider.

Stine var butikksjef på dagligvare i 4 år før hun tok fatt på arbeidet med mennesker. Det å bygge relasjoner, og ta vare på relasjonen er hennes styrke også i dag.

Stine utdannet seg som regnskapsfører i 2007 på BI, og har etter dette arbeidet som regnskapsfører. Kombinasjonen av å veilede mennesker i bedriftssammenheng, og møte kundene på de sitt nivå har kundene satt stor pris på.

Stine ønsker kundens beste, og er flink til å ta opp telefonen for å veilede gjennom vanskelige prosesser. Å ha Stine med på utfordrende møter, kan være lurt.

Sammenfatning av erfaring og utdannelse, gir SystemLink en sterk ressurs i at Stine er sterkt delaktig i alle kundene. Om de har egen regnskapsavdeling, eller bruker en av våre partnere, er Stine ett ledd i den daglige driften på en profesjonell og trygg måte.